dimecres, 1 d’octubre del 2008

Cizur menor - Sta. Maria de Eunate - Puente la Reina


Imagen: Puente de la reina. (Autor: Natalia y Rodrigo)


Algunes persones m'ha fet saber que no podien publicar comentaris: ara ja ho podeu fer triant l'opció anònim; o bé registrant un compte de gmail.

Bé, com molts ja sabeu, al camino es coneix l'òstia de penya diversa, he aquí un mostruari:

- Maribel Roncal, la propietària de l'alberg "Maribel Roncal" a Cizur Menor (Pamplona). Una dóna espectacular. Tota la tarda posant compreses als pelegrinos, sí, sí!!! compreses!. I de totes les mides... Posant compreses a les plantilles de les botes i les bambes per tal de prevenir ampolles, durícies i altres mals dels peus!!! Impresionant! Es veu que els militars porten anys fent-ho (s'ho tenien callat els putes...)

Altres idees interessants transmeses per la sàvia Maribel:

- Assecar els mitjons fent un tubo amb el diari, amb l'efecte ximeneia, acollonant!!!
- Banys de sal i vinagre pels peus (això ja ho sabieum eh???)
- (...)

He conegut també:

. Una pareja cojonuda de xilenos:

- Natalia (ha comprado viñas en el Priorat) y podéis preguntarle qualquier cosa sobre bebidas, ella lo sabe todo.

- Rodrigo (alias Sarkozi): Profesor de educación física que va a montar una discoteca en Sao Paolo.

Natalia i Rodrigo quieren casarse, pero no se ponen de acuerdo en el "cuando". Podéis ayudarlos en la nueva encuesta...

. Fabio, el brasileño: Trabajo en el consudo de Brasil en Zurich. Tramita 20 pasaportes al día. Si tenéis algún problema de papeles podéis contactar con él.

- M. Carmen, la granadina, o bien: la Reina. Le encanta labar la mochilla por dentro y fue la primera en llegar al Monte del Perdón. Le gusta empezar las caminatas con una escocesa llamada Sara, o Sheila; está por decidir.

. Stephan, el francés autodidacta. Quiere venir a trabajar a Catalunya de informático. Es un tipo espavilado, viene caminando desde Lyon. Si alguien sabe de piso o trabajo para él puede contactar con él a través de este bloc.

. Eduardo, el riojano. Como la lía!!!! Ha prometido que en Logroño podremos probar su Patxaran casero. Ummmmm!!!! Promete!!!. Él va a continuar en bici desde Logroño. El tío estuvo un año y medio viajando sólo por Sudamérica, además de haber viajado por medio mundo. Podéis preguntarle qualquier cosa!!!

. Y muchos más: Hubert (cuesta la òstia pronunciar su nombre), el italiano con due bambina, el tío alemán que va con un crucifijo de medio metro, ...)

8 comentaris:

Toni Solé ha dit...

ué!

pel que es veu no se't fa gaire pesat el camino ditxòs, veritat?

estaria bé que aquesta tropa tingués el seu bloc per poder veure com et descriuen... de moment ens quedarem amb la incògnita...

i no pateixis pel patxaran que no puguis absorvir, segur que pel camí hi ha alguna oficina de correus on poder-lo franquejar cap al camp de Tarragona.

au, pit i amunt

Toni Solé

P.S.:lo de secar mitjons ho he vist fer posant-los a les aspes d'un molí de central eòlica. uns quants tombs i ja estan a punt altra vegada (això si, queden una mica donats)

Anònim ha dit...

Ei, sóc la Rosa!
He escrit ara mateix un comentari però m'ha sortit publicat al bloc del dimarts 30. Sóc al final dels comentaris, amb "anònim".

Ja aniré millorant la tècnica.

punt1 ha dit...

hola, bon dia Joan, soc l'Albert, el del "puntu".
Fins avui no he pogut posar-me en contacte amb tu, espero no sigui massa tard, volia dir-t'ho abans que marxéssis per tal que no te n'oblidéssis, però ja saps, sempre atrafegats.
Doncs això, que espero que hagis pensat en prendre l'ungüent màgic, el BETADINE VAGINAL!! Ja saps, per la petxina que tot bon pelegrí porta penjant al coll.
Salutacions i endavant.

PD. compte amb el patxaran, no series el primer en perdre jornades per culpa seva ...

Anònim ha dit...

Ei, torno a ser la Rosa,

Com es fa per enviar el comentari amb foto al costat?

pelegrino selvatà ha dit...

Gràcies pels comentaris.

Algú dels que envieu foto podeu contestar a Rosa, jo crec que t'has de registrar.

Gràcies Albert, vaig corrent cap a la farmàcia...

Toni, si haguéssis ingerit patxaran al ritme d'aquesta penya ja t'haguessis momificat viu... tot el que es disfruta a la nit, es pateix durant el dia...

Salut!!!

sistacs ha dit...

Això ha fet un canvi substancial, hem perdut la trascendència i la profunditat ( no sé si de moment ) i ja toquem coses més terrenals.

Ja tornaré a passar.

Ahh!!! Rosa ànim, que tots els començaments són durs.

:-)

Roman ha dit...

Hola, vec que l'estás liant parda en el bloc. Aquest es un comentari tecnic... fica imatges del google maps per veure la ruta que estas fent. Per a fer-ho tens que obrir en una altra finestra la següent pagina:
http://maps.google.es/
allí busques el lloc que estas (pe. http://maps.google.es/maps?f=q&hl=es&geocode=&q=Puente+la+Reina&ie=UTF8&ll=42.682435,-1.809311&spn=0.199383,0.612488&z=11)(inclus hi ha una forma de ficar la ruta) i pitges la opció de "enlazar". Copies la part que fica "Pegar HTML para insertar en sitio web" y li fots directament al text que estas escribint en mode html. Si li dius personalizar, et pots crear el mapa petit.
... com estas disfrutant cabró! :)

Stéphane Mor ha dit...

Ola!

Escribo en castellano porque si para un frances se puede leer el catalan un poquito, es mucho mas dificil escribirlo!

Me gusta mucho viajar con Juan y los otros. Estoy aprendiendo el idioma y la cultura muy rapido con ellos. ¡Gracias!

Juan, has olvidados algunas cosas que nos ha dicho Maribel (que mujer!):
- poner periodico en los zapatos para secarlos por la noche
- poner calcetines dentro de un periodico y rolarlos para secarlos sobre la mochilla por el dia, con el viento
- llenar las ampollas con una "jeringa" (no soy seguro de la palabra, es una traduccion google) y poner Betadina encima para secarlas
- pasar Vicks VapoRub sobre los pies antes de salir
- llevar los calcecines del otro lado (google no sabe como traducir "à l´envers"...)
... y me parece que tiene un montón de consejos mas! Esa mujer es una experta de los pies!

Como ha dicho Juan, cuando hare acabado el camino de Santiago (a Finisterra), voy a ir a Barcelona para vivir por un momento. Entonces si conoceis alguién que puede ayudarme a encontrar un trabajo o una habitación (o los dos!), podeis decirmelo aqui o a mi email (stephanemor@gmail.com).
Soy un autodidacta en informatica y puedo hacer casi todo con un ordenador!
¡Muchas gracias!