diumenge, 14 de desembre del 2008

Collbató - St. Geroni - St. Joan - Collbató

Els ex-???? del Montsant em van convidar a gaudir d'una llarga passejada per les muntanyes de Montserrat. Montserrat, un gran descubriment per caminaires!!!.

La primera part de l'excursió, de Collbató a la Cova Santa, ja vaig tenir el plaer de trillar-la l'any passat, però de Montserrat al mirador de St. Geroni (punt més alt de Montserrat, 1248m) va ser una gran descoberta, preciós!!! Puja que pujaràs, el desnivell anava canviant les cares dels participants dibuixant una pinzellada de patiment i apujant el color vermellet de les galtes, entretallant la respiració i provocant una que d'altra baixada de tensió. Però finalment tots vam fer el cim, i quan erem d'alt, com del no-res, uns nois asaltaren la cima per una via ferrata, quin webs!

Després cap a Sant Joan, a dinar i tornada cap a les mines de Salnitre, diuen que font d'inspiració de Gaudí per al modernisme... més que recomenables...

Salut!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Montserrat tiene un encanto especial para mí. Siento en esas montañas una espiritualidad que me acerca a Dios. Estar tan arriba y rodeado de naturaleza hace que me encuentre conmigo misma. Voy todos los años unos dias pero no me he dedicado a caminar por esos senderos. Tan solo el camino hacia la santa cueva y un pedacito inicial del que te llevaba a la cima. Quizás lo intente en mi nueva visita gracias a ti.
Un beso peregrino
mariuca

perlegrino ha dit...

Amic pelegrí,

Has escoltat parlar del camí de San Vicent Màrtir, desde Roda de Isabena (Huesca) fins a la ciutat de Valencia??

Jo el vaig fer abans de estiu i va ser ... bestial!!!!

Et passe uns enllaços;

http://www.caminodesanvicentemartir.es/
http://viavicentius.blogspot.com/
http://picasaweb.google.es/perlegrino/CaminoDeSanVicenteMartir#

Espere que t'animes a fer-lo algun dia.

Bon camí!!!

miguel perles "perlegrino"

Anònim ha dit...

Dear friend
It seems to me that you are not very fond of design. You should take some classes or at least get some advice! This blog looks very bad, extremely green... what the fuck is this?

pelegrino selvatà ha dit...

Gracias por vuestros comentarios y aportaciones!

Mariuca, de verdad que vale la pena, las vista de los Pirineos son espectaculares.

Benbingut al blog Miguel, gràcies per la recomanació, ja m'ho estudiaré!

Oh, my God!, are you really? extremely green isn't never enought... in this word. You know?

punt1 ha dit...

Ratifico les palabras de pelegrino: Mariuca, de verdad que vale la pena, tienes que subir. El objetivo es maravilloso: toda Catalunya a tus pies.

És una muntanya que m'ha sorprés, esperava un lloc àrid amb agulles pètrees, però és això i molt més: vegetació, vistes increïbles, ... S'hi ha d'anar. Per trobar-ne imatges interessants es pot visitar: http://nosesapencara.blogspot.com/
Fins la pròxima.